Träningsrum

Du behöver inlogg för att kunna boka, kontakta Marita på obk.sekr@outlook.com skriv att du vill ha inlogg till boka.se

I klubbstugan finns det ett träningsrum som alla medlemmar har möjlighet att boka.

Träningsrummet bokas i vårt bokningssystem boka.se. Man får boka max 2 timme per person och max 3 tillfällen åt gången. Glöm inte att avboka om du inte kommer att nyttja tiden.

Boka träningsrummet

Kurser har förtur framför träning. Om någon bokat en träningstid som krockar med kurs så meddelar instruktören det i god tid.

Om du har glömt ditt inlogg så kan du söka i din mailkorg. När inlogget skapas så brukar man få ett mail med ämnet: Inbjudan till kalendern Träningsrum på boka.se. Mailet skickas ifrån svaraej@boka.se.

Om du behöver inlogg kontaktar du vår sekreterar på obk.sekr@outlook.com skriv att du vill ha inlogg till boka.se