Skotträning på klubben får förekomma på söndagar kl.13.00-13.30 de som vill vara med samlas kl.12.45. Vi får turas om att skjuta. Förtydligande angående skott på söndagar, kommer förmodligen inte att vara varje söndag.

Föreläsning om tävlingspsykologi med Anna Larsson från 3vallare

Från nervös till taggad! En föreläsning om tävlingspsykologi för hundtränare.

Känner du att dina tävlingsnerver förstör chansen att ha riktigt roligt när du tävlar? Att både du och hunden skulle kunna prestera bättre men att din nervositet sätter käppar i hjulet? Har du ibland svårt att koncentrera dig? Har du funderat på varför du tävlar och vad du tycker är framgång? Hur det du säger om dig själv och din hund kan påverka era resultat? Vill du få tips på hur du kan bli en bättre coach både till din hund och till dig själv? Då är det här föredraget något för dig!

-Koncentration (vad krävs det av dig som förare under träning & tävling i din gren, hur hittar man och bibehåller koncentrationen på tävlingsdagen)
-Få ordning på tävlingsnerverna (hur man handskas med nervositet och hittar rätt nivå av anspänning för att prestera optimalt)
-Varför tävlar du? (Hitta rätt sätt för dig att arbeta med mål)
-Vad är framgång?
-Prestera på tävlingsdagen (tips & att tänka på)
-Bli din egen coach!

Torsdagen den 28 november kl.19-ca 21.00
Kostnad 300:-  anmälan är bindande

Vi bör bli 14 st för att kunna ta hit Anna.

Anmälan till Marita senast den 10 november.

På lördag är det Nosework tävling på klubben endast agilityplanen är tillgänlig för medlemmar att vara/ träna på denna dag då tävlingen tar mycket plats. Vänligen respektera detta.

Inbjudan från AGRIA en av våra sponsorer under NYHETER

Noseworkcirkel 1 plats kvar pga återbud, se under kurser.

december 2019
1:a söndagen i advent