Allmänlydnad valp

Allmänlydnad valpkurs vänder sig till hundägare med valpar som är från 3 månader och upp till 7 månader.

Här lär vi oss det man behöver för att få en hund som fungerar väl i det dagliga livet.

Vi tränar kontakt och samarbete, enkla lydnadsövningar som sitt, ligg, gå fint i koppel och att valpen ska komma när du kallar på den.

Teoretiskt behandlar vi grundläggande hundkunskap, såsom beteende, språk och inlärning, samt hundens vård, lagen och lite annat.

Grundkurs 6 ggr, max 10 deltagare. 6 platser kvar

Kurslitteratur: Härliga Valptid av Curt och Inga-Lill Blixt, finns att beställa hos Adlibris eller Bokus. Är dock frivilligt att köpa den men rekommenderas.

Datum: kursstart den 21 augusti 2023

Tid: 18.00-20.15

Kursledare: Åsa Fuhr Gustafsson och Camilla Söderberg

Pris:  1600 kr (medföljare 200:-)

BG: 455-4093 betala när du fått ett ok. Skriv Namn och Valp

Kursen kräver medlemskap i Oxelösunds brukshundklubb hanteras separat, även medföljaren ska ha medlemskap

Alla nya medlemskap skall anmälas och betalas direkt till SBK, vi kommer inte att kunna registrera och ta emot betalningar för medlemskap.

Anmäl här