Allmänlydnad valp

Allmänlydnad valpkurs vänder sig till hundägare med valpar som är från 3 månader och upp till 7 månader.

Här lär vi oss det man behöver för att få en hund som fungerar väl i det dagliga livet.

Vi tränar kontakt och samarbete, enkla lydnadsövningar som sitt, ligg, gå fint i koppel och att valpen ska komma när du kallar på den.

Teoretiskt behandlar vi grundläggande hundkunskap, såsom beteende, språk och inlärning, samt hundens vård, lagen och lite annat.

Grundkurs 6 ggr, max 8 deltagare. FULLBOKAD

Kurslitteratur: Härliga Valptid av Curt och Inga-Lill Blixt, finns att beställa hos Adlibris eller Bokus. Är dock frivilligt att köpa den men rekommenderas.

Datum: 6/4, 12/4, 20/4, 29/4, 4/5 och 18/5

Tid: 17.30- 19.45

Kursledare: Anne-Li Olausson och assistent Marita Wallin

Pris:  1600 kr + medlemskap,  (medföljare 200:- beroende på restriktioner tar vi emot medföljare)

BG: 455-4093 betala när du fått ett ok. Skriv Namn och Valp

För att vara med i kursen behöver du vara medlem i Oxelösunds brukshundklubb.

Anmäl här  Går ej att anmäla till